XADO 10% atlaide kluba biedriem.

XADO Chemical Group ir starptautiskā ķīmisko kompāniju grupa. Kompānijas ХАDO pirmsākumi meklējami 1991. gadā. 20 gadu laikā uzņēmums auga un attīstījās, lai kļūtu par vienu no jaudīgākajiem nanotehnoloģiju jomā visā Eiropā.

Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Harkovas pilsētā Ukrainā. Šī pilsēta ieņēma īpašu vietu bijušās PSRS kara rūpnieciskajā kompleksā un joprojām ir lielākais zinātniski pētnieciskais centrs zinātniski ietilpīgu tehnoloģiju izstrādē.

1998. gadā XADO zinātnieku pētnieciskā darba rezultātā tika atklāts revitalizācijas fenomens.

Revitalizants ir nanoķīmiska viela, kas darbojas nanovirsmu jomā.

Revitalizants atjauno metālu berzes zonā ‘metāls-metāls’ un aizsargā to no turpmākā nodiluma.

Revitalizants ir pasaulē unikāls izstrādājums.

Kopš 1999. gada mēs ražojam unikālus produktus masu patēriņam.

Mūsu tehnoloģijas pagarina mehānismu darbmūžu, samazina patērētās enerģijas un kaitīgo izmešu daudzumu. Pateicoties šīm īpašībām, tiek taupīta nauda un resursi, saglabāta apkārtējā vide.

Kompānija ražo aptuveni 800 nosaukumu produktus mehānismu tehniskai apkopei automobiļu, rūpniecības, transporta un militārajā nozarē. Mūsu zīmoli: ХАDО, 1 Stage АМС MAXIMUM, VeryLube, Any Way, Jet, AtomEx, XADO Atomic Oil, SNIPEX.

Pazīstamākie XADO produkti automobiļu nozarē – gēli-revitalizanti XADO, metāla kondicionētāji АМС MAXIMUM, kas palielina dzinēja darbmūžu 2 – 4 reizes. Revitalizācijai pakļautās virsmas kļūst drošākas un izturīgākas par jaunām.

https://xado.lv/ru/contacts