Zelta Rudens 2023

Laipni lūdzam uz mūsu burvīgo pasākumu “Zelta rudens” Kuldīgas gleznainajā pilsētā!

Datums: 13. – 15. oktobris

Kuldīgā rudens ir laiks, kad daba dod savus dārgumus, un pilsēta dzīvo krāsās un skaņās. Mūsu trīs dienas pasākums jūs iegremdēs rudenīgajā noskaņā un sniegs iespēju baudīt visu, ko šī sezona piedāvā.

Vēsturisks Kuldīga

Kuldīga ir unikāla pilsēta, kas rūpīgi saglabā bagāto mantojumu un vēsturi. Ļaujiet sev aizraujošu ceļojumu pagātnē, izpētot tās senās ieliņas un arhitektūras šedevrus. Šajā pilsētā, kurā ir bagātīgi vēsturiskie notikumi, jūs sajutīsiet laika garu.

Rudens gājiens

Izpētiet aizraujošo piedzīvojumu sākot no 13. oktobra plkst. 13:00. Mūsu dalībnieki pulcēsies kopā pie kopējā galda, klausoties rudens mūziku, lai baudītu pirmo pasākuma vakaru.

Kluba brokastis

  1. oktobris sāksies ar izsmalcinātām klubu brokastīm, kas uzlabos jūsu garastāvokli un dos enerģiju aizraujošajai dienai.

Traktoru pļāvēju čempionāts

Jau no paša rīta mēs dodies uz Pasaules Traktoru Pļāvēju čempionātu, kur jūs sagaida aizraujoši sacensību, tirdziņš ar unikāliem izstrādājumiem un izstāde, kurā varēsiet iegrimt laukos dzīvojošā dzīvesveidā.

Izklaide Kuldīgā

Pēc atgriešanās no čempionāta jums būs laiks atpūtai, un tad mēs dodies uz aizraujošu ekskursiju pa Kuldīgu, kur jūs uzzināsiet vairāk par pilsētas bagāto vēsturi.

Vakara ēdienreize un rudens mūzika

Vakarā mēs jūs aicinām uz mūsu koncertzāli, kur klubs pieteiks visus dalībniekus ar izsmalcinātu vakariņu un radīs nepiepildāmu atmosfēru ar rudens mūziku.

Atvadu diena

  1. oktobrī sāksim ar kluba zupu un pabeigsim mūsu piedzīvojumu plkst. 13:00, izsakoties ar jauniem draugiem un pilni ar sirds atmiņām.

Pievienojieties mums “Zelta rudenī”, lai kopā atklātu šīs burvīgās sezonas brīnumus un justu visas tās skaistumu Kuldīgā. Gatavojieties neaizmirstamiem brīžiem un iedvesmai mūsu unikālajā rudenī!

Dalibas maksa 50 Eur (2 pieaugušie)

Zvaniet pa telefonu +37128261681 Jūlija