Zelta Rudens 2024: Iegremdēšanās Dabā, Vēsturē un Harmonijā!

Dārgie draugi un Latvian Caravan Club biedri!

Ar prieku aicinām jūs uz mūsu tradicionālo rudens salidojumu — “Zelta Rudens 2024”, kas notiks no 25. līdz 27. oktobrim. Šajā brīnišķīgajā gadalaikā mēs atkal sanāksim kopā, lai sirsnīgā un mājīgā atmosfērā nosvinētu sezonas noslēgumu.

Trīs dienu garumā mūs sagaida aizraujoša programma: muzeja apmeklējumi, iegrimšana kultūras mantojumā, relaksējošas pirtis, vakari ar dzīvo mūziku un saksofona skaņām, kā arī gardas kopējas vakariņas. Šeit katrs atradīs kaut ko sev piemērotu — vai nu aktīvi piedaloties ekskursijās, vai baudot mierīgu atpūtu draugu un domubiedru lokā.

Brauciet pēc spilgtiem iespaidiem, jaunām iepazīšanām un siltām atmiņām! Rudens ir laiks, kad daba mūs dāvā ar savām zelta krāsām, un mūsu klubs rada vienotības un prieka atmosfēru.

Mēs gaidām jūs “Zelta Rudenī 2024”, lai kopā pozitīvā noskaņā noslēgtu sezonu un iegrimtu neatkārtojamā kemperistu garā!

Vieta salidojumam
Kempings Doles Atpūta

Nospiediet uz saites zemāk, lai navigators jūs aizvestu uz kempingu.

https://maps.app.goo.gl/Gmc778iRjS4u81aL7

Lai reģistrētos, rakstiet vai zvaniet pa tālruni +37128261681, Jūlija.

Ekskursija uz Daugavas muzeju

Daugavas muzejs, kas atrodas Doles salā netālu no Salaspils, ir aizraujoša vieta, veltīta Daugavas upes un tās apkārtnes vēsturei un kultūrai. Muzejs ir izvietots muižā, kas celta 1898. gadā, un tika atvērts apmeklētājiem 1977. gadā. Muzeja ekspozīcijas stāsta par arheoloģiskajiem atradumiem un kultūrvēsturisko mantojumu šajā apgabalā, ieskaitot materiālus par senajiem Daugavas ielejas iedzīvotājiem. Muzeja teritorijā ir arī skaists parks ar rekonstruētām zvejnieku mājiņām un tradicionālajiem rīkiem lašu un nēģu zvejai.