Pirātu piedzīvojums 2023: Sezonas atklāšana Latvian Caravan Club


Mūsu kluba, Latvian Caravan Club, 2023. gada sezonas atklāšana izvērtās par aizraujošu pirātu priekšnesumu, it kā pārnēsājot mūs atpakaļ uz drosmīgo piedzīvojumu meklētāju laiku. Katrs dalībnieks, būdams šī ceļotāju kluba daļa, it kā saplūda ar leģendāro jūras laupītāju tēliem, gataviem iekarot jaunus plašumus un atklāt nezināmos krastus.

Šīs neaizmirstamās notikuma vietas – Sīveru kempings, kļuva par savādāko bāzi mūsu jūras piedzīvojumiem. Starp mājīgajiem stāvstabiņiem un kempinga siltā gaisotnē mēs sapulcējāmies, lai pavadītu neaizmirstamas brīvdienas kopā.

Šogad notikušais pasākums bija vēl aizraujošāks pateicoties interesanto vietu apmeklējumam apkārtnē. Viena no tām bija Kraslavas Alus brūzis, kas ir slavens ar savām tradicionālajām latviešu alus šķirnēm. Izbrauciens uz šo brūzi mūs iegrima alus ražošanas procesa atmosfērā un ļāva ielūkoties Latvijas alus ceļošanas vēsturē. Mēs uzzinājām, kā tiek radīta katras alus šķirnes, un ar prieku nobaudījām īstos latviešu dzērienus.

Vēl viens neaizmirstams mirklis mūsu ceļojumā bija ekskursija uz grafu Pļāteru pils kompleksu. Šī vēsturiskā vieta, kas atrodas skaistās mežu un ezeru apkārtnē, ir īsts Latvijas kultūras mantojuma dārgakmens. Pils tika uzbūvēta 19. gadsimtā un kalpoja kā grafu Pļāteru rezidence, kuri spēlēja nozīmīgu lomu reģiona vēsturē. Ekskursijas laikā mēs iepazināmies ar pils bagāto vēsturi, tās arhitektūras īpatnībām un tās iepriekšējo iedzīvotāju dzīvi.

Vakara ballīte tika noslēgta ar pirātisko estētiku, kur katrs detalizēti izstrādātais tērps un maskarādes tēls ienesa mūsu pasākumā noslēpumainības un piedzīvojumu nianses. Šim neierastajam pasākumam nebija vietas garlaicīgām brīžu mirkļiem. Šeit bija viss – no feēriskās uguns šova, kas ieņēma iedomāšanu, līdz karstajiem dīdžeja ritmiem ar retro radio, kas skanēja pār kluba telpām.

Svarīgi atzīmēt, ka kopš mūsu kluba dibināšanas tas strauji attīstās, piesaistot aizvien vairāk cilvēku savām rindām. Mēs esam kļuvuši un paliksim uz ilgiem gadiem Latvijas līderi, un fakts, ka mēs esam jaunākais klubs Baltijas valstīs, piepilda mūs ar apņēmību stāties vienā rindā ar lielajiem klubiem Igaunijā un Lietuvā.

Tādējādi 2023. gada sezonas atklāšana Latvian Caravan Club kempingā Sīveri kļuva par ne tikai par notikumu mūsu klubu dzīvē, bet par patiesu svētku prieku dvēselei un sirdij. Tie bija brīži, kas mums paliks atmiņā uz ilgiem gadiem, piepildot mūsu dienas ar prieku un iedvesmu jauniem ceļojumiem un atklājumiem.